h1

rezil rüsva

24 Haziran, 2006

world cup-manchester

Sanki biz bir III. Dünya ülkesiyiz (sahi, öyleyiz). Sanki bizde tüketicinin hemen hiç hakkı yok (sahi, yok). Sanki isteyen istediğini verir-satar, biz de alırız, şeklinde işliyor sistem (sahi, öyle işliyor).

İlgilenin ilgilenmeyin, DK yayınları önemlidir. Beklediğim gibi, Kanal 1, yani atv, bunu eline yüzüne gözüne bulaştırmış durumda. En korkuncu, maçları İstanbul'dan anlatıyorlar (büyük çoğunluğunu). Söylemeye gerek var mı, maçlar yerinde ağırdır, yerinde anlatılır. Yoksa ekrana bakıp sırayla top ayağına değecek oyuncuları sayacaksan onu ben de yaparım. Spikerleri Almanya'ya gönderemeyecek kadar acizsen yayınları da alma en baştan. Hiç de belli etmemeye çalışıyorlar maçların İstanbul'dan anlatıldığını. Söylemiyorlar bunu, ayrıca bu spikerlerin hiçbiri de kupa başlayalı beri ekranlarda görünmüyor. Bazen de bir güzel rezil oluyorlar.

Onun dışında aynı anda yayınlanan maçların sadece birini yayınlıyorlar. Hatta atv böyle bir şey olduğunu 2-3 gün önce farkedip ikinci maçları yayınlayacağını duyurdu. Ama sonra herhalde hiç reklam alamadılar ki duyurmadan vazgeçtiler. Biz de tabi enayiyiz, keriziz, nasıl isterseniz, e tabi sizin işiniz de zor, yayınlayamadınız mı, napalım, siz yayınladığınızda seyrederiz, biz size dolma da yapıp gönderelim, maç anlatırken acıkmışsınızdır.

Yorum bırakın