h1

Güzelim canlı portakal renkte tişörtü bütün gün güneşte bırakırsan solar

26 Haziran, 2006

holland-018

Hatta şöyle olur ve şöyle:

azer

saigon

Sakin olmalıyım. Sakin olmalıyım. Sanki olmalıyım. Ama nerdeeeeee…

16 yorum

  1. selam: uzun zamandır ses edememiştim bir selam edeyim dedim. bir de fotoğrafçılık kursuna gidiyorum, spor muhabirlerinin kullandıkları geniş açı objektiflerden bahsetmişlerdi bu fotoda görünce wow dedim. umarım keyifler yerindedir. sevgilerr


  2. papatya cayi?
    xx


  3. Melis, valla çok ayıp oldu. Artık bunu nasıl tarif edebilirsin bilemiyorum. Bu aralar bir işimiz olacak, ona yardım edersin belki. Bir kuyumcu işi. Senden çok şey istemeyiz canım. Sen uzaktan fotoğraflarını çekersin sadece, şöyle geniş açı, yeter.


  4. lizzle, papatya çayını ihtiyacım olacağı sonbahara saklıyorum. bu aralar üzüntüden portakal çayı içiyorum. portakal giyiyorum. derin dondurucuya sakladığım portakalları yiyorum. çarşamba pazarımızda da bir Hollanda forması arayayım bari. evet, bu hüzün top’tan.


  5. o foto kaybolmuş?? böhü böhüü


  6. Portakallar soldu, çok fena soldu. Senin gibi bu kupada ben de Hollanda’yı tutyordum, formalarla, şapkalarla izledik maçları. Ama sanki bir şeyler eksikti. Avrupa Şampiyonası’nı domine eden, total futbol mantalitesindeki Hollanda yoktu artık. Nereye kadar gideriz diye sordum kendi kendime. Sanırım gruptan çıkması ve ilk turda elenmesi gerekiyordu. Olması gereken oldu, üzgünüz.


  7. portakal sempatisi bir yana, oyun-sever bir ademoğlu olarak özlemişim böyle maçları.. aşk, tutku, ihtiras, ihanet, intikam, 32 kısım tekmili birden..

    van basten hatalı mıydı? evet, biraz hatalıydı ama nistelrooi konusunda değil.. bendeki kredisi halen devam ediyor ama vadesi biraz kısaldı sanırım.. 2010 değil de 2008..

    üzüldüm.. portekiz elenmemesine de üzüldüm.. arjantin’in yolu açık olsun artık.. tabii hakemler müsade ederse..


  8. pardon Melis, yanlış anlamışım ben. Objektifin kendisinden bahsediyormuşsun, ben onla çekilen bir foto diye düşünmüştüm.
    şurada buyur: http://www.flickr.com/photos/99079429@N00/176385738/


  9. TirtFahrettin, aslında sanırım aynı mantalite ve düzelişle oynuyorlar Avrupa Şamp. ile. Ama bu sefer oynayamıyorlar. Zaten 36 yaşındaki Cocu, tekniği yetersiz Van Bommel ve bence milli takıma yetmeyen Sneijder’li orta sahaları ile daha fazlasını da yapamazlardı herhalde.

    Dreamsact, ben de olsam Kuyt ile başlayabilirdim. Ama geridesin, rakip 10 kişi ve Kuyt pek birşey üretememiş, en azından o zaman oyuna alırdım Van Nistelrooij’u, Kuyt’un yanına. O noktada oyuna alınacak adam Jan Vennegoor of Hesselink olmamalı, Hollanda gibi sürekli forvet üreten bir ülkede. Kadroda Ajax’lı Jan Huntelaar gibi birilerinin olmaması da yazık oldu.
    Dramı ben de sevdim ama sonuçta 2.devre net olarak 15-20 dk. filan oynandı herhalde. Umarım İngilizleri eler Portekiz dieceğim ama siz sevmiyorsunuz sanırım onları.


  10. teknik olarak ikinci yarının başında almalıydı nistelrooij’u ama biliyorsunuzdur almama nedeni çok başkaydı.. doğrusunu da yaptı bence.. dediğiniz gibi oyun mantalitesi aynı fakat oyucular yetersiz, katılıyorum.. kuyt’la sneijder’le olacak iş değil.. daha da cesur olmalı hollanda ve van basten; yeteneğine inandığı adamları almalı tecrübesine bakmaksızın..

    portekizi sevmez değilim, sadece akıllansınlar ve burunları sürtsün istiyorum.. ama ingilizleri derseniz; iyiden iyiye nefret ettim onlardan, kelimenin tam anlamıyla aşağılık bir futbol oynuyorlar..


  11. aslında birer birer incelenirse şahane adamlar var. tamam, van bommel barca’da köreldi bir senede ama aslanlar gibi sağda van persie var, ne bileyim robben bencil olmasa bire birde çok etkili, savunman uyumlu. hatta kadroya alınmayan adamlarla bir takım daha kurar çeyrek finale gelirim.

    mesele teknik anlayış. italyan tarzı benimsenmiş resmen. bu kadar sarı kart, bu kadar rakibe göre oynanan bir maç. olamazdı zaten, olmadı da.

    portekiz’i de severim ama al birini vur ötekine hesabı, istedim ki ikisi birden elensin.


  12. forma, evet, yanlıştı, çok yanlıştı. Her şey baştan çok yanlıştı.


  13. evet, dreamsact ya, kadroda başlıyor iş. Hep Makaay diyeceğim ama durumunu bilemediğim için diyemiyorum. Sakat değilse hangi tek.dir. Makaay’ı değil de Hennegoor of Hesselink’i (bu adam adını değiştirsin rica ederim, hep ‘de Hesselink’ deyip sonradan değiştiriyorum) kadroya alır… Sonra ‘adamım’ Davids var. Eleme gruplarında daha rahattı sanırım Van Basten, iki maçta Van Hooijdonk’u almisti oyuna, o olmuştu maçı koparan.

    Portekiz umarım finale dek gider. O tarafta İngiltere, Brezilya, Fransa en sevmediğim takımlar doldu çünkü.

    Tirtfahrettin, o sertlik bana orta sahadaki teknik yetersizlikten gibi geliyor ama sonuç aynı, katılıyorum. Özellikle hücum hattındakiler olgunlaşmamış gibiydiler, bencillik ve uyumsuzluk hakimdi. Yine de Hollanda gibi sağ sol açıkla oynayan takım kalmadı, soyu tükeniyor böyle hücuma dönük futbolun.

    Radionever., aslında ben giydikleri formayı kastetmemiştim ama onu da kastetmiş olmuşum. O da şanssızlık olmalı, herhalde kura çekmişlerdir Port.’le. Sonuçta DK’larının en bahtsız takımı onlar.


  14. aslında bitkisel adı altında çok zararlı çaylar var yapmayın arkadaşlar aylardır size sesleniyorum benim bu konuda bilgim var:(


  15. üzülüyorum artık .aslında bitkisel adı altında çok zararlı çaylar var yapmayın arkadaşlar aylardır size sesleniyorum benim bu konuda bilgim var:(


  16. anlamadım. ne? nasıl? ne çayları? burada futboldan konuşmuştuk, portakal deyince Hollanda milli takımı gelir de futbolda akla. siz neyi kastetmiştiniz, ne çayı, ne zararı?

    pardon, sonradan anladım, papatya çayını kastediyorsunuz. neden zararlı papatya çayı, içine lsd mi koyuyorlar?



Yorum bırakın